Svjedočanstva

 

“Pozdravljam tvoj rad i tvoje uspjehe; nakon tvojih tretmana stvarno se osjećam slobodno i oslobođeno. Upravo tako i živim svoj život nakon terapija; oslobođena straha, srama, ljutnje i patnje. Dišem punim plućima i uživam u svakom trenutku. Hvala ti od cijelog mog bića: želim ti puno uspjeha – da i dalje radiš sa velikim entuzijazmom i puno razumijevanja i strpljenja kao što si to i dosada činio. Srdačan pozdrav iz dubine moje duše – hvala !”

Lidija Ž., Varaždin

“Došla sam do emotion code-a preko preporuke, i nakon prve seanse sam bila uvjerena u moćno djelovanje ove metode. Danas i sama preporučam ovu terapiju bližnjima i prijateljima, sa jednostavnom poantom: Promijeniti će vaše srce.
Volim iskušavati tehnike samoiscjenjenja, emocionalnog napretka, pozitivne vizualizacije i slično, ali emotion code me apsolutno fascinirao. Jako sam zahvalna i uzbuđena što prolazim kroz duboko emocionalno čišćenje i transformaciju. Upoznajem nove dijelove moje svijesnosti i prošlosti, i nakon oslobađanja zarobljenih emocija i obrazaca razmišljanja, sa većom sigurnošću i smirenošću koračam u budućnost. Puno sreće i uspjeha najboljem terapeutu, Milanu!”

Matea Z., Varaždin

Uz Milanovu pomoć sam otkrio da se granice razumijevanja sebe mogu nadići, uz pomoć pravog vodiča. Zauvijek ću ti biti zahvalan za želju da pomažeš drugima, na moju sreću – i meni,  na  životnom putu prema spoznaji sebe.

Andres R., Miami, USA

"Doživljavam dobre rezultate s korištenjem  modaliteta EMOTION CODE  u mom oporavku od Lyme-ove bolesti. Također mi pomaže da se oslobodim  emocionalnih okidača, što rezultira olakšanjem od fizičke boli, većim osjećajem unutarnje slobode; opuštenija sam i lakšeg srca, a moji odnosi se poboljšavaju . Vrlo sam zahvalna g. Gradičeku za divan  rad, i od srca ga preporučam svima kao iscjelitelja, kao i iscjeliteljsku tehniku EMOTION CODE. Hvala!"

Miss M. Mansel, Washington DC, USA

"Ja i kćer smo nedavno započeli tretmane i oboje smo složni u tome da je metoda vrlo jednostavna i efikasna. Nema dubokog zalaženja u intimu, i sa vrlo malo pitanja rješavaju se ključni problemi. Oboje se već na početku osjećamo bolje i na tjelesnom i na mentalnom nivou."

Zdravko M., Velika Gorica

“Emotion Code je jedna od najboljih tehnika sa kojima sam se susrela i u čije djelovanje sam se uvjerila već nakon prvog tretmana. Terapije su mi pomogle da očistim srce i  da se oslobodim  emocija koje su me sputavale da živim punim plućima. Također, vjerujem da se moć ove tehnike povećava uz iskusnog terapeuta, kao što je Milan, kome sam zahvalna od sveg srca.”

Vanesa D., Sarajevo ,BiH

 

Beskrajno sam zahvalna Milanu na izuzetno stručnom i strpljivom vođstvu kroz tretmane koji su mi pomogli da se oslobodim negativnih emocija i tako poboljšam kvalitet života na raznim nivoima.
Sada sam poput novorođene ličnosti.
Nema više starih stega; a zdravlje, nivo energije, međuljudski odnosi, ljubav prema životu i mogućnost da prihvatam njegove brojne darove su sada potpuno usklađeni i odlični.

Slađana P., Beograd