Česta pitanja

 

P: Da li je EMOTION CODE – isto što i EFT (emotional freedom techniques)?

O: Nije, iako im je namjena ista. U mojem iskustvu Emotion Code je precizniji i brži.

P: Da li Emotion Code liječi npr. tumor ili rak?

O: Emotion code nas rješava energetski negativnih emocija iz prošlosti. Postoje uzroci bolesti koji su energetskog podrijetla (što rješava EMOTION CODE), zatim strukturalnog (kosti, nervi, žlijezde i slično ); uzroci izazvani neadekvatnom prehranom i nezdravim načinom života; uzroci izazvani toksinima u tijelu itd. Za savršeno zdravlje bitan je potpun način života, u kojem je “emocionalna higijena” jedna od najvažnijih faktora.

Bitno je shvatiti da EMOTION CODE nije zamjena za adekvatnu liječničku pomoć. On je komplementaran i može olakšati iscjeljivanje, a ukoliko su uzroci isključivo energetske prirode (što je često slučaj), i potpuno ukloniti probleme.

P: Da li je za potpuno otpuštanje emocija potrebno suočavati se, “korjenito” analizirati emocije i situacije u kojima su nastale?

O: Nije potrebno. Bitno je shvatiti da je emocija energija i da se posprema poput tamne “energetske loptice” u “spremniku” našeg energetskog  tijela. EMOTION CODE otpušta tu “energetsku lopticu” i ponekad se i za vrijeme i nakon tretmana događa procesiranje u kojem otpuštena emocija probudi određena sjećanja na izlasku iz našeg sustava. Ponekad je dio tog procesiranja plač koji je također oblik energetskog otpuštanja.

P: Što je mišićno testiranje?

O: Kod detektora laži osobni upiti generiraju određeni električni odgovor tijela, koji se moze očitati i grafički pomoću stroja, i određuju da li osoba govori istinu ili laž. To se radi uz pomoć vrlo osjetljivog, preciznog pokazivača. Mišići na tijelu su osjetljivi na ovo električno stanje, tako da ih možete koristiti za istu namjenu. Svaki mišić će oslabiti u stanju nepodudaranja ili laži, kada opiranje mišića postaje teško. Isto tako, mišići će ostati jaki i sposobni oduprijeti se, kada je naš sustav u stanju podudaranja ili istine. Dobra strana mišićnog testiranja je da omogućuje pristup važnim informacijama o zdravlju, sve što morate znati je doći u neutralno stanje i pitati adekvatna pitanja, primijeniti otpor mišića i dobiti svoje odgovore!